facebook speach bubble rss
  • Novosti
  • KaroljTC postao ovlašteni serviser SENKO proizvodnog programa

KaroljTC postao ovlašteni serviser SENKO proizvodnog programa

 senko peci na pelete

KaroljTC je postao ovlašteni serviser SENKO proizvodnog programa više na www.senko.hr

Iznimno smo ponosni što smo postali član tima domaćeg proizvođača metaloprerađivačke djelatnosti koji se bavi proizvodnjom, te vam ukratko donosimo informacije o proizvodnji poduzeća SENKO.

SENKO Proizvodnja trenutno djeluje na 2000 m² proizvodnih pogona opremljenim suvremenim CNC automatskim postrojenjima na kojima 40 specijaliziranih djelatnika proizvodi štednjake, peći i kamine visoke kvalitete.

Proizvodnja ovih proizvoda u potpunosti je zaokružena: od vlastitog odjela razvoja proizvoda, pripreme dijelova laserskim rezanjem i probijanjem, CNC varenjem kotlova i linijskom montažom do suvremeno opremljenog laboratorija za kontrolu kvalitete i ispitivanje proizvoda. Ovaj laboratorij za kontrolu i ispitivanje vlastitih proizvoda izgrađen je 2008. godine s ciljem postizanja visokih EU standarda za proizvode ove vrste (EN 12815 i EN 13229). Zahvaljujući ovom ulaganju SENKO proizvodi razvijeni su sukladno Eu normama i nose CE oznaku i izjavu sukladnosti.

Poseban segment u SENKO sustavu predstavlja odjel razvoja novih proizvoda gdje inženjeri u suradnji s Fakultetom strojarstva i brodogradnje (Laboratorij za toplinu i toplinske uređaje) razvijaju inovativna rješenja novih proizvoda. Istovremeno ovdje se usavršavaju i postojeći proizvodi kako bi bili učinkovitiji i ekološki prihvatljiviji.

 

Betting site http://cbetting.co.uk more info for Paddy Power Offers

Karolj d.o.o.

Vladimira Nazora 152, 44320 Kutina
OIB:   73911643521    
IBAN (PBZ): HR2223400091100121259
mob.  098 9321 722
 
mail: info@karolj.hr