facebook speach bubble rss

2 items tagged "zaštita"

Rezultati 1 - 2 od 2

Zaštita kupaca -podnošenje prigovora

Category: Zaštita kupaca
Kreirano Subota, 13 Srpanj 2013 23:46

Ovo je stranica sa informacijama za kupce Karolj d.o.o. o načinu podnošenja pisanoga prigovora.

Poštovani kupci-korisnici,

Obavještavamo Vas da sukladno članku 8. Zakona o zaštiti potrošača Vaše eventualne prigovore možete uputiti putem pošte na adresu Karolj d.o.o. Vladimira Nazora 152, 44320 Kutina, mailom na mail: prigovor@karolj.hr, faxom na fax: 044/680-315, ili ih podnijeti osobno u našem poslovnom prostoru.

Odgovor na Vaš prigovor dati ćemo najkasnije u roku od 15 dana od datuma zaprimanja prigovora. Kako bi naš odgovor mogao biti dostavljen Vama molimo Vas da uz prigovor navedete i slijedeće podatke. Ime i Prezime, Adresu (poštanska - u obliku ulica, poštanski broj, Naselje ili važeću e-mail adresu), kontakt broj.

Unaprijed zahvaljujemo na svim Vašim sugestijama. 

Franjo Karolj, direktor
Karolj d.o.o. - Tehnološki centar

 

Uvjeti kupnje

Category: Zaštita kupaca
Kreirano Subota, 02 Veljača 2013 17:36

Općenito

Ovim uvjetima kupnje utvrđuju se postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda ponuđenih u eTrgovini tvrtke Karolj d.o.o. na internet adresi www.karolj.hr.
U navedenoj eTrgovini, tvrtka Karolj d.o.o. se nalazi u ulozi Prodavatelja, a Kupac je svaki posjetitelj Internet trgovine koji putem webshopa ili na neki drugi način naruči barem jedan proizvod od Prodavatelja.

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, skrećemo Vam pozornost da maloljetne i potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, te to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici. Djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije i/ili naručivanja proizvoda snosi Kupac.

Uz proizvode koji se nalaze u Internet katalogu nastojimo dati što precizniji opis i sliku proizvoda, no unatoč tome, ne preuzimamo odgovornost za točnost navedenih podataka. U slučaju nezadovoljstva kupljenom robom svaki kupac ima (bez navođenja posebnog razloga) pravo na reklamaciju i povrat  sredstava sukladno Zakonu o zaštiti potrošača.

Cijene

Sve cijene na stranicama web shop-a www.karolj.hr/etrgovina izražene su u HRK. Cijene za plaćanje kreditnim karticama zasebno su iskazane (precrtano) i ne sadrže gotovinski popust koji vrijedi za sve ostale oblike plaćanja. U košarici s lijeve strane ekrana prikazuju se cijene s uračunatim gotovinskim popustom, a tek ako Kupac kao sredstvo plaćanja (u 3. koraku kupnje) odabere plaćanje kreditnom karticom, cijene će se preračunati u cijene važeće za plaćanje karticama (bez popusta).
Cijene sadrže obračunatu zakonsku stopu PDV-a od 25%.
Karolj d.o.o. zadržava pravo izmjene cijena bez prethodnih najava, a istom će se pristupiti isključivo u slučaju značajnije promjene cijene od strane dobavljača. Cijene iskazane na ponudi (koju ćemo Vam dostaviti temeljem Vaše narudžbe) ne mogu se mijenjati u roku važenja ponude i obvezujuće su za Karolj d.o.o. kao Prodavatelja.

Naručivanje

Svi proizvodi ponuđeni u našoj web trgovini mogu se naručiti putem webshop-a ili putem telefona, telefaxa ili e-maila: prodaja@karolj.hr.

Narudžbe se obrađuju radnim danom pon-pet 07-19 sati i subotom 07-14 sati.

Nakon svake zaprimljene narudžbe (bilo putem elektronskog obrasca web shop-a, ili na bilo koji drugi način), Kupcu će biti dostavljena ponuda s iskazanim rokom važenja, rokom i načinom isporuke, te uputom za plaćanje.

Kod plaćanja kreditnom karticom, posebna ponuda se neće dostavljati, već se isporuci plaćene robe pristupa temeljem narudžbe kupca.

Povrat ili reklamacija

U skladu s odredbama članka 44. Zakona o zaštiti potrošača, potrošač može, ne navodeći za to razlog, raskinuti ugovor o kupnji u roku od 8 radnih dana od dana primitka kupljenih proizvoda, te zahtjevati povrat sredstava od prodavatelja.

U slučaju povrata, potrošač je u skladu s odredbama članka 47. Zakona o zaštiti potrošača dužan o svom trošku dostaviti reklamirani proizvod Prodavatelju. Povrat se može napraviti isključivo za neoštećene proizvode, u originalnom pakiranju sa pratećom dokumentacijom i originalnim računom, u suprotnom se reklamacija neće moći priznati.

Za povrate robe, za koje kupac povrat ne izvrši osobnim dolaskom na prodajno mjesto prodavatelja, već se povrat radi putem dostavne službe, Karolj d.o.o. zadržava pravo zaračunati manipulativne troškove povrata kupljene robe u visini od 5% od iznosa vrijednosti robe za koju se vrši povrat (min. 100,00, a max. 500,00 HRK).

U skladu za Zakonom, Karolj d.o.o. izvršiti će povrat sredstava u roku od maksimalno 30 dana od dana raskida ugovora o kupnji, a umanjeno za eventualne stvarne manipulativne troškove povrata robe (sve u skladu s prethodnim člankom).

Zaštita privatnosti

Tvrtka Karolj d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza.
Karolj d.o.o. u slučaju registracije kupca, informira sve registrirane kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Karolj d.o.o. kao i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

EasyTagCloud v2.4 Free
Betting site http://cbetting.co.uk more info for Paddy Power Offers

Karolj d.o.o.

Vladimira Nazora 152, 44320 Kutina
OIB:   73911643521    
IBAN (PBZ): HR2223400091100121259
mob.  098 9321 722
 
mail: info@karolj.hr